Kokemuksia

”Ikkunanpesu.com pesee kiinteistömme ensimmäisen kerroksen ikkunat kuukausittain. Sen
lisäksi esimerkiksi julkisivun muut ikkunat ja sisäpuolen ikkunat pestään tarvittaessa.
Työntekijät ovat yritteliäitä, ja he hoitavat asiansa hyvin. Palvelu on edullinen. Suosittelisin
ilman muuta yhteistyötä Ikkunanpesu.comin kanssa.”

Leena Helenius, DNA

ikkunnapesu-com-kokemuksia-raimo-virtanen

Raimo Virtanen

”Ikkunanpesu.comilta tuli kaveri pesemään kotimme ikkunat. Hän teki niin huolellista työtä, että ilman muuta käytämme palvelua jatkossakin. Suosittelin palvelua taloyhtiöllekin, ja he pesivät muun muassa talon parvekelasit. Työnjälkeä ei ole tarvinnut paikkailla, ja hinta-laatusuhde on paikallaan.”

ikkunnapesu-com-kokemuksia-jussi-karjalainen

Jussi Viinikainen, Allergiatalo

”Meillä on sellainen sopimus, että tietyt ikkunat pestään ulkopuolelta automaattisesti, ja lisäksi muut pinnat otetaan tarpeen mukaan. He tuntevat talon tavat ja aikataulut. Hyöty on molemminpuolinen, ja hinta on kohdallaan. Jos joskus on ollut jotain sanomista, jäljet on korjattu saman tien.  Yhteistyö on toiminut ongelmitta kymmenen vuotta, ja se jatkuu edelleen.”

ikkunnapesu-com-kokemuksia-saija-mursula

Saija Mursula

”Olen ollut vuosia kestäneeseen asiakkuuteeni ja kokonaispakettiin erittäin tyytyväinen. Ikkunanpesu.comilta tulee pyydettäessä tehokas työporukka pesemään ison omakotitalomme kaikki ikkunat ja terassilasit. Työvälineet ovat hyvät, ja työnjälki on siistiä. Kaikki pidetään, mitä sovitaan. Olen suositellut asiakkuutta muillekin, ja tilasin juuri uuden pesun tälle keväälle.”

ikkunnapesu-com-kokemuksia-aila-wallin

Aila Wallin

”Yhteistyö Ikkunanpesu.comin kanssa on hoitunut jo seitsemän vuoden ajan, ja firma on osoittautunut erittäin hyväksi. He pesevät omakotitalomme kaikki lasipinnat, joita on paljon. Työnjälki on erittäin hyvää, ja yhteydenpito toimii. He ovat erinomaisen nopeita työssään. Olen suositellut yritystä muillekin!”